About us

Twee jaar geleden stortte in Bangladesh de Rana Plaza kledingfabriek in en kwamen 1133 mensen om het leven. Veel consumenten gaven daarna aan wel duurzame mode te willen dragen, maar deze moeilijk te kunnen vinden. Met deze site helpen Urgenda en Cheel iedereen om de merken en (web)shops te vinden met fair en sustainable fashion. Mooie mode met een goed verhaal zit tenslotte een stuk lekkerder. We all wear a story. Jij beslist of je mode draagt met een achtergrond die het daglicht kan verdragen, dus met goede grondstoffen, respect en eerlijke werklonen voor de makers en transparante productieprocessen. Tijdens de Dutch Sustainable Fashion Week, van 9 t/m 18 oktober 2015, werd duurzame mode in meer dan 150 winkels extra zichtbaar gemaakt. Lees verder

  • solopine
    15 juni 2015 at 02:40

    Meh synth Schlitz, tempor duis single-origin coffee ea next level ethnic fingerstache fanny pack nostrud. Photo booth anim 8-bit hella.

  • solopine
    15 juni 2015 at 02:40

    Selfies iPhone Kickstarter, drinking vinegar jean shorts fixie consequat flexitarian four loko.